top of page

Pen Maker App - Community

Public·32 Creators

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023

16 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sport TV Moska e kundërshton ashpër zgjerimin e BE-së në Lindje, dhe veçanërisht zgjerimin e NATO-s në ...

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sot, në një 2 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sot, në një aksion që synon drejtpërdrejt anëtarët e Shor . Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nëntor 202 14 orë më parë — Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nëntor 2023 [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@]]***] Republika Çeke Shqipëria ... [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 15 orë më parë — [[[SPORT TV]]**] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17.06 17 qer 2023 — Studimi nuk merr për bazë në asnjë moment në mënyrë të drejtpërdrejt ... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 ] Mali i Zi U21 14 orë më parë — Kurora – pjesa më e dukshme e dhëmbit mbi indin e mishit të dhëmbëve. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Transmetim 1 orë më parë — ... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 1 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 Moldavia (rumanisht: Moldova), zytarisht Republika e Moldavisë, rumanisht Republica Moldova) ... KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË 1 orë më parë — Moldavia: Sylvinho zhvilloi “stërvitje mashtruese”. Sport · NË TRANSMETIM Shqipëria mbështet OSBE për paqen dhe sigurinë. 20:40 16/11/2023 · Berisha: “Jo ... “EURO 2024”/ Llogaritë e kualifikimit, ja të gjithë skenarët për kuqezinjtë e SilvinjosGrupi E është një garë emocionuese me katër pretendentë. Shqipëria është në krye të grupit, pasi mposhti 2- 0 Poloninë në raundin e fundit të ndeshjeve. Moldavia kapërceu Ishujt Faroe për ta mbajtur veten fort në ekuacion, ndërsa Republika Çeke në vendin e dytë ka një lojë më pak se rivalët e saj. Moldavia Shqipëria shiko live 17/11/2023 Shikoni drejtpërdre 13 orë më parë — Moldavia Shqipëria shiko live 17/11/2023 Shikoni drejtpërdrejt Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live##)) Kosova Rumania. Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Trans ... Moldavia. [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 11 sht 2023 — U19 dhe U21). i ka kërkuar zyrtarit të UEFAs që të ishte sa më iGRUPI C ... Pra, duhen të paktën 5 pikë të grumbulluara në tri ndeshjet e mbetura dhe Shqipëria do të shihte veten në Europian. Nëse marrim 6, 7 apo 9 pikë në tri ndeshje, jo vetëm kualifikim, por me siguri jemi edhe të parët e grupit. KUALIFIKIM ME KATËR PIKË Ndërkaq, nëse në total merren 4 pikë, pra një fitore, një barazim dhe një humbje, sërish shanset për kualifikim janë, pasi kjo varet edhe nga rezultatet që do të marrin moldavët, polakët, çekët dhe ndeshja direkt mes tyre. Shqipëria nëse merr 4 pikë, shkon në kuotën 14. Në këtë gjendje, Polonia në tri ndeshje duhet të grumbullojë 7 pikë, Moldavia 6 (edhe nëse na mund 1-0) dhe Çekia le të marrë 14 pikë, por pa na mundur drejtpërdrejt. KUALIFIKIM ME TRI PIKË Edhe nëse Kombëtarja grumbullon tri pikë në ndeshjet e mbetura, sërish ka shanse për t’u kualifikuar, por kjo do të jetë në dorën e kundërshtarëve. [[[LIVE SPORT@@@]]@@@] Rumania Kosova transmetim i [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17/06/2023 Dështon Ronela ... Kreu | Radio Televizioni Shqiptar 2 orë më parë — Lajme-drejtpërdrejt · Ekspres-drejtpërdrejt · PARA SEMAFORIT · Imazhe Pa Za · Unë jam Ismail Qemali · Jetë e shkurtër me lavdi të madhe · Moldavi-Shqipëri (EURO 2020) ... Në letër Ishujt Faroe janë skuadra më e dobët e grupit, megjithatë trajneri është shprehur i kujdesshëm duke e konsideruar edhe në konferencën e djeshme këtë kundërshtar edhe më të fortë se Moldavia nisur nga vështirësia dhe domosdoshmëria që kanë kuqezinjtë për t’i marrë maksimumin këtyre dy ndeshjeve që ishte Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. Kundërshtari ynë i mbrëmjes së sotme në ndeshjen e së shtunës u mund nga Republika Ceke me shifrat 0-3. Ndërkohë që për të mbështetur kuqezinjtë, kanë mbërritur në ishujt Faroe rreth 100 tifozë të cilët do të përpiqen sadopak të nxisin ekipin përballë një ekipi që nuk do të ketë as mbështetjen e plotë të tifozerisë së tij kjo për shkak të rezultateve të dobëta. Ishujt Faroe-Shqipëri/ Sonte në orën 20:45, transmetohet në DigitAlbPak orë na ndajnë nga ndeshja e rradhës e përfaqësueses shqitpare me atë të Ishujve Faore në transfertë këtë herë. Trajneri Sylvinho nuk ka zhvilluar asnjë skemë dhe asnjë përgatitje taktike teknike në Torshavn që nga mbërritja pasditen e së dielës deri sot, seancat stërvitore kanë qenë thjeshtë të lehta me vrapime dhe goditje në portë, duke na lënë të kuptohet se gjithçka ka qenë e përgatitur që në Tiranë në grumbullimin 14 ditore që ai zhvilloi në Shtëpinë e Futbollit. Edhe sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. Kështu në port mbetet Berisha dhe katërshja përpara tij Gjimshiti Ismajli Hysaj dhe Mitaj nga krahët, për të lënë përpara tyre Ramadanin dhe Baren ndërkohë që 4 lotjarët e mbetur do të jenë ata nga të cilët pritet goli pasi janë të gjithë me tipare sulmuese si Bajram, Hasani, Uzuni dhe Cikalleshi. Lidhshmëria e aeroportit në Evropë u rrit me 46% gjatë viteve 2009-2019, me një rritje të lidhjes indirekte që tejkalon lidhjen direkte. Lidhshmëria nga Evropa në Lindjen e Mesme dhe nga Evropa në Azi-Paqësor, u rrit më shpejt se në rajonet e tjera të botës. Frankfurt është aeroporti numër një si për lidhjen e drejtpërdrejtë, ashtu edhe për lidhjet tranzit. Në shumicën e shpërndarjeve të mëdha, kompanitë ajrore kanë mbajtur ose rritur pjesën e tyre. 9% dhe Maqedonia Veriore me 97. 3%. ACI Europe me bazë në Bruksel përfaqëson interesat e mbi 500 aeroporteve në 45 vende evropiane. Raporti llogarit për këtë renditje, numrin e destinacioneve, frekuencën e shërbimeve dhe cilësinë e lidhjeve në dispozicion në aeroporte. Ai gjithashtu mat lidhjen e drejtpërdrejtë dhe të tërthortë të aeroporteve dhe lidhjes së shpërndarjes, të përcaktuar si numri i fluturimeve lidhëse të lehtësuara nga shpërndarësit (tranziti). Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 41 min 14 orë më parë — Më 21 dhjetor të të njëjtit vit, Moldavia, së bashku me shumicën e republikave të tjera sovjetike, nënshkroi aktin themelues që formoi ... Bullgaria renditet e treta mes vendeve të EJL me 979 pikë, ndërsa Serbia është e katërta me 632, tregon raporti. Mali i Zi shënon 295, ndërsa Moldavia dhe Shqipëria kanë përkatësisht 281 dhe 255 pikë. Në fund të renditjes, Sllovenia ka 248 pikë, e ndjekur nga Maqedonia Veriore me 186. Bosnja dhe Hercegovina renditet e fundit midis 43 vendeve europiane me 115 pikë. Moldavia ka shënuar përmirësimin më të mirë në rezultatin e saj prej 149. 2%, në periudhën midis 2009 dhe 2019, e ndjekur nga Kroacia me 104. [transmetim televiziv<<<<] Rumania Kosova drejtpërdrejt live 12 sht 2023 — drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të Kosova Andor. Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17. 03/L-209 për ...

About

Welcome to the group! You can connect with other creators, g...

Creators

bottom of page