top of page

Pen Maker App - Community

Public·32 Creators

Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 Shikoni

11 sht 2023 — ... Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të. Për sa ... (FUTBOLLI***) Rumania Kosova shiko live 12 shtator 2023 16 q 4 orë ...

LIVE: Këtu mund ta shikoni ndeshjen e Kosovës 2 qer 2022 — Ndeshjen e transmeton direkt Klan Kosova. Shiko ketu ndeshjen – LIVE https://redi1.soccerstreams.net/event/cyprus-kosovo-live-stream/876227 ... Groupe... “Për 2 orë askush s’na njoftoi”, flasin familjarët e shqiptares që vdiq në fabrikën në Itali Detaje tronditëse dalin në dritë në lidhje me vdekjen tragjike të 26-vjeçares shqiptare në Itali.... Festa e flamurit dhe kujtimet për veprimtarët në Çikago 28 Nëntori-Dita e Pavarësisë së Shqipërisë apo si thonë në diasporën shqiptare në... Një koleg shtypi butonin e makinerisë, vdekja e shqiptares në Itali po hetohet si vrasje Pista e hetimit për ngjarjen që ndodhi në fabrikën e ushqimeve të ngrira “Bocon”, ku humbi jetën... Arrestohet një shqiptar në Itali, në valixhe iu gjetën 20 kilogramë heroinë Një shqiptar është arrestuar nga policia në Itali. Sipas mediave atje, atij iu gjetën 20 killogramë... “Lojtarët dhanë gjithçka, por nuk jemi në humor”, trajneri Moldavisë flet pas ndeshjes me Shqipërinë Gjimshiti: Fitore e gjithë Shqiptarisë Futboll 2 orë më parëKombëtarja U-21 merr “shuplakë” nga Rumania, mposhten “Shpresat” Futboll 2 orë më parëKampioni francez i Interit uron Asllanin në shqip Futboll 2 orë më parëGjimshiti: Fitore e gjithë Shqiptarisë Diaspora NEW YORK: Festa e 31 -të, shqiptare, Festivali Shqiptar i organizuar nga Kisha Katolike Shqiptare “Zoja e Shkodrës”, nën... Ja në cilat kanale do të mund ta shikoni LIVE ndeshjen ndërmjet Kosovës dhe ZvicrësKosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin Evropian. Pritet të jetë një ndeshje jashtëzakonisht interesante, me ‘Dardanët’ që kërkojnë befasinë ndaj kombëtares helvete. Ndeshja zhvillohet me fillim nga ora 20:45, me atmosferën që pritet të jetë fantastike në stadiumin ‘Fadil Vokrri’. [[[LIVE SPORT@@@]]@@@] Rumania Kosova transmetim i ... Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 Switzerland - Kosovo Live - International friendlies 29 mar. 9/km2 (206. 9/sq mi) (136th)EkonomiaPBB (PFB)Përllogaritje ... 23:37. We don't offer a TV schedule here, if you would like to watch this match on TV you'll probably find it it on some more popular channels like iTV, BBC, Al Jazeera Sports, Sky Sports, Gol TV, Canal+, SportTV, FOX Soccer, Setanta, ESPN, etc. QPS Ndalohen dy zyrtarë të lartë të Qendrës për Punë Sociale në Prishtinë, dyshohen për keqpërdorim të detyrësQPS E fundit Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra paditë ministren Albulena HaxhiuE fundit Aktuale “Punëtorët vijnë me pizhame e miniqa” – sindikata e RTK-së kërkon nga Besnik Boletini ta lirojë postin eAktuale SPORT 10 Xhaka Xhaka: Ndeshja kundër Kosovës e veçantë dhe emocionuese Kombëtarja e Zvicrës është duke e zhvilluar konferencën për media para ndeshjes kundër Kosovës. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09/11/2023 0: 9 nën 2023 — Kosova Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022. TV Channel. Coronavirusi është tema kryesore në mediet botërore. 01:16. Pages Liked by This Page. Balerini... Dafina Zeqiri në një lidhje të re dashurie? – Ja kush është ai Petrol Company fillon lojën shpërblyese të shumë pritur me sms Getinjo dhe Vivien ndahen? Petrol Company Petrol Company fillon lojën shpërblyese të shumë pritur me smsPetrol Company Showbizz Fero ndalon veturën për të falur namazinShowbizz A janë ndarë përfundimisht çifti i njohur Vivien dhe Getinjo? Showbizz Gallatë “AZET u bë i famshëm nga …”- Menaxheri Jetmir Agaj rrëfen historin motivueseGallatë Filma Ky është seriali i ri më i shikuar në NetflixFilma Prishtina Tocket Oferta për udhëtimet e fundvititPrishtina Tocket EMISIONET KANAL10 🔴 10Minuta Sport - 08. Ja në cilat kanale do të mund ta shikoni LIVE ndeshjen 9 sht 2023 — Kosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin Evropian. Pritet të jetë një ndeshje jashtëzakonisht ... Aktuale Dialogu Kosovë-Serbi, Lajçak paralajmëron se do të ketë zhvillime Emisari i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, ka bërë... Vazhdojnë bastisjet e Speciales, ish-komandantit të UÇK-së i konfiskohet telefoni I është konfiskuar telefoni ish-komandantit... Diplomati shqiptar në Beograd: Serbia nuk më ofron më siguri fizike, çfarëdo që mund të më ndodhë janë përgjegjës Sekretari i Parë i... Kosova 2 · RTK 24/02/2023. Live · RadioK4 Shqip · Radio K4 · Live · RadioK4 Srpski · Radio K4 10/04/2023 Shiko titujt. ― LIVE. Shiko Live TV. Shkarko... LIVE: Këtu mund ta shikoni ndeshjen e Kosovës 2 qer 2022 — Ndeshjen e transmeton direkt Klan Kosova. Shiko ketu ndeshjen – LIVE https://redi1. soccerstreams. net/event/cyprus-kosovo-live-stream/876227... Ndiqni live në këtë link ndeshjen mes Kosovës dhe ZvicrësNdeshjen futbollistike mes Kosovës dhe Zvicrës mund ta ndiqni në këtë link E shtunë, 9 Shtator 2023 - 9:40 Ndiqni live dhe ekskluzivisht Kosovë-Zvicër, duke nisur nga ora 20:45 në “SuperSport 3”, në linkun më poshtë, shkruan albinfo. Ndiqni live në këtë link ndeshjen mes Kosovës dhe Zvicrës Ndiqni live dhe ekskluzivisht Kosovë-Zvicër, duke nisur nga ora 20:45 në “SuperSport 3”, në linkun më poshtë, shkruan albinfo.ch. https://www. facebook. com/supersport. albania https://www. supersport. al/? fbclid=IwAR3Fy6d2xGXxfCSDSoHDUfwerPJS3w_i2Jf3_0rhn_up4G19G8HBmZTcIl “Vëllazërorja” Kosovë-Zvicër do të jetë kryefjala e mbrëmjes së kësaj të shtune, sfidë që transmetohet live dhe ekskluzivisht në “SuperSport 3”/ Digitalb, duke nisur nga ora 20:45. Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt live 14 nëntor Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Turqia U19 Shqipëria U19 shiko live LIVE#] Kosova Zvicra [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21... (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i... Kosova Zvicra 2022 9 shtat 3 orë më parë — Kosova U21 mposhtet nga Polonia 08/09/23 @ 22:10 AMIR(SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07. RTK 3 Live; RTK 4 Live; ABC News Live; Opoja Tv Live; NBA TV Live; Premier League Live; KLAN TV Live; Taraftarium Taraftarium24 Netspor Trgool Webspor Selçuksportshd Futbolcafe. Live ansehen, finden Sie Informationen für diese TV-Station online. It headquartes is located in Pristina. Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt falas 15 nëntor 2023 3 ditë më parë — Kosova Zvicra... Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 21 orë më parë... Bota Sot... Kosova · Shqipëria · Maqedonia · Sporti · Showbiz · Diaspora; Rubrikat. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko 9 sht 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 0:42Gazetari nga Kosova live në Euronews: Nuk jam shqiptar, jam kosovar,... Related Videos. Kosovo gegen Slovenia Live-Ticker (und kostenlos Übertragung Video Live-Stream sehen im Internet) startet am 10. Lajmet e fundit ne Sport - Klan Kosova - Jemi një! LIVE| Shqipëria në EURO 2024 – reagimet. 17.11.2023 20:34. Rajoni dhe Bota. shiko më shumë · Lajme. Mjekët thanë se u urdhëruan nga ushtria izraelite që të ... [[[Shikoni!!!]==]] Kosova U21 Gjermania U21 drejtpërdrejt fa 11 sht 2023 — (Transmetim televiziv>>) Kosova Zvicra shiko live 09/09/2023 2 ditë më parë — ((futbolli@)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 8 s 1 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other creators, g...

Creators

bottom of page