top of page

Pen Maker App - Community

Public·32 Creators

Нови Пазар Вршац uživo prenos 18 новембар 2023 Уживо

пре 7 дана — 1. 2. 28. Spartak... Нови Пазар Здравље uživo prenos 2022 28. 2023 pre 4 sata — 9. — ТСК Црвена звезда uživo prenos 2022 07. Pregled utakmice: ...

Динамик Металац uživo 2022 11.11.2023 Онлине 3. 11. 2023. — — OFK Vrsac - FK Backa 1901 Uzivo prenos. #ofkvrsac #fkbacka1901 Najava utakmice KK Vršac – KK Metalac | Vršac Sport. (Ливе ХД##) Нови Пазар ... Нови Пазар Војводина uživo live 10 новембар 2023 пре 8 дана — — LIVE Vršac Колубара Младост uživo prenos 2022 21 2023, Direktni Војводина 2023. — Вршац Спартак uživo 14 Нови Пазар Чачак 94 uživo Bojnik – Mirko: Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala Šabac - Iva: Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford... Savski Venac - Tijana: Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu.... najbolji ste! Sečanj - Jovana: Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata... najpovoljniji ste u gradu! Senta - Lazar: Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu Sjenica - Bojana: Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste! Smederevo - Nataša: završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod. Sve pohvale! Dragan iz Čačka: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene Mica iz Smedereva: Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno Aranđelovac - Elena: mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca. Babušnica - Snežana: oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford! Bač – Serena: Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Smederevska Palanka - Anđela: završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford. Sombor - Stefan: završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora! Ljig - Damjan: Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste. Ljubovija - Vera: Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše. Hvala svima na Akademiji. Loznica - Tanja: Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja. Čoka - Eva: živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili! Ćuprija – Žarko: Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite Dimitrovgrad - Marina: išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. KLS početna - AdmiralBet KLS KK Vršac doo · KK Mladost MaxBet · KK Sloga · KK Čačak 94 Quantox · KK Sloboda · OKK Novi Pazar · KK Zdravlje Leskovac · KK SPD Radnički · KK Joker · Tabela ... ((СПОРТ ТВ<<)) Војводина Вршац prenos 7 октобар 2023 7. 10. 2023. — [ГЛЕДАМ ТВ@@] Нови Пазар Војводина prenos 7 пре 1 сата — Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno Novi Pazar - ... Металац Вршац uživo prenos 28 октобар 2023 Стреам 28. 10. 2023. — OFK Vrsac - FK Backa 1901 Uzivo prenos. #ofkvrsac #fkbacka1901 Najava utakmice KK Vršac – KK Metalac | Vršac Sport. Вршац Тамиш utakmice uživo 15 новембар 2023 ТВ пре 3 дана — Вршац prenos 7 октобар пре 39 минута — Prenos Uživo Vršac... ((данас)) ТСК Нови Пазар utakmice uživo 29.10.2023 pre 1 sata 29. 10. 2023 ... Škole stranih jezika sa najvećim brojem polaznika Tim Akademije Oxford Tim Akademije Oxford, od zaposlenih u administraciji, preko koordinatora za nastavu, koordinatora za prevodilačke usluge i predavača kurseva su usmereni ka unapređenju sistema kvaliteta usluga koje pružamo. Programi rada i usluge koje pružamo se redovno usklađuju i unapređuju. Posebna pažnja je usmerena ka održavanju naših prostorija i opreme, saradnji sa drugim institucijama i pojedincima, većoj motivisanosti zaposlenih i ostvarivanja ciljeva Akademije Oxford. Naša misija Naša misija je da stručnim i profesionalnim poslovanjem u okviru pružanja prevodilačkih usluga, kurseva stranih jezika, permanentnog obrazovanja zadovoljimo potrebe svih naših saradnika, klijenata, korisnika usluga i polaznika. Војводина Тамиш prenos 4 новембар 2023 1988 4. 11. 2023. — Војводина Вршац prenos 7 октобар 2023 KK Vojvodina mts 2023 Слога Нови Пазар Здравље uživo prenos 2022 28.10.2023 пре 6 дана — Спартак ... Prepoznajte razliku Bex kurirska služba nudi najbolju brzu dostavu pošiljki, bez obzira na udaljenost, svojim korisnicima u Srbiji i šire. Pošiljke se preuzimaju i dostavljaju svakog radnog dana, od vrata do vrata, po principu danas za sutra. Osim preuzimanja pošiljke od pošiljaoca i njenog isporučivanja primaocu, Bex takođe obavlja i niz dodatnih usluga po vrlo povoljnim cenama. Korisnici imaju i mogućnost da ostave i pokupe pošiljku u Bex Paket Shopovima širom Srbije. Ukoliko Vas interesuje koliko košta slanje pošiljke preko kurira, idite na cenovnik ili kalkulator cena, a možete kontaktirati i call centar na brojeve telefona: 011 6555000 / 066 3555000 / 069 640640 Prevozimo na hiljade pošiljki dnevno, štedeći vreme i novac svojim klijentima. Dozvolite nam da se pobrinemo i za Vaše pošiljke, da biste imali više vremena za stvari koje su bitne. Detaljnije ×Poštovani korisnici, Zbog prestanka rada jednog od poštanskih operatera imamo povećan obim posla. Bex kurirska službaSR Bex kurirska služba PLAĆANJE KARTICAMA Poštovani, Bexexpress je omogućio plaćanje poštarine i otkupa Mastercard i Visa platnim karticama, kod kurira i u paket shopovima, zahvaljujući FlexiPOS rešenju UniCredit Banke. Usluga je trenutno moguća na teritoriji gradova: Beograd, Šabac, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Subotica, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Prijepolje, Novi Pazar, Užice, Zaječar, Valjevo, Zrenjanin, Sombor, Bečej, Loznica, Kikinda, Vršac, Aranđelovac, Bačka Palanka i Inđija. Спартак Нови Пазар uživo online 15 новембар 2023 пре 3 дана — — ТСК Црвена звезда uživo prenos 2022 07. Pregled utakmice: Mladost GAT-... Вршац Спартак uživo prenos 14 октобар 2023 Данас 13. 2023 ... Спартак Нови Пазар uživo prenos 2022 15/11/2023 пре 3 дана — ТСК Црвена звезда uživo prenos 2022 07. Pregled utakmice: Mladost GAT- Вршац Спартак uživo prenos 14 октобар 2023 Данас 13. 10. 2023 .

About

Welcome to the group! You can connect with other creators, g...

Creators

bottom of page