top of page

Pen Maker App - Community

Public·32 Creators

[[[FALAS]>>>>]] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023

... drejtpërdrejt nga të 25 shtetet anëtare të Bashkimit Evropian. Shtetet anëtare dhe përfaqësimi i tyre. Shqipëria ... Moldavia (5), Holanda (7), Norvegjia (5) ...

Kjo është e gjitha, ejani në stadium dhe bëni tifo për ne”. Kjo ishte thirrja e Vadim Ratas për tifozët moldavë në prag të sfidës me Shqipërinë. – A është ndeshja e nesërme me Shqipërinë më e rëndësishmja për ju? Duke marrë parasysh se çfarë mund të na sjellë fitorja. Po, nëse e shikoni në këtë mënyrë, kjo ndeshje është shumë e rëndësishme. Por, unë nuk dua ta mbështes këtë presion mbi ekipin, duke përfshirë nga ju dhe nga shumë njerëz në vend. Unë i kuptoj, sepse nuk kemi pasur një mundësi të tillë në histori. Por, ne duam vetëm të dalim në fushë, të japim maksimumin, të tregojmë lojën tonë dhe të fitojmë të gjitha betejat. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Moldavia – Shqipëria, drejtpërdrejt (Live) More information on the local and the international competition will be shared soon on this platform. After last year's success... here is the 2nd edition of SAVE AMBASSADOR INTERNATIONAL EDITION!!! On the occasion of World Saving Day here is the special initiative, launched this morning by the FLITIN network, as part of the SAVE - Sustainability Action Voyage Experience project of the Museum of Saving, dedicated to the themes of education for economic citizenship and sustainability. The protagonists will be the many students from the eight countries of the Network: Moldova, Croatia, Slovakia, Hungary, Albania, Romania, Egypt and Serbia. The activity was used as a platform to share insights on the current position of the Bank in terms of information security practices and the future prospective in this field. Mr. Reglendi Xhango, Head of Security & BCM Department at Intesa Sanpaolo Bank Albania, alongside with Mr. Emilian Shurdhaqi of Cybersecurity Services and BCM Office presented information on safety measures that everyone can apply in their work and the future projects in the cybersecurity frame in the Bank. Mauro Marigliano and Mrs. Manuela Lauletta, from the Cybersecurity Strategic Intelligence, Policy and Culture structure in Intesa Sanpaolo Group presented more in depth the scope of the cyber awareness cycle and the way how cybersecurity strategy is evolving. Albania vs Moldova drejtëpërdrejt pikët,parashikim() Aeroporti me më shumë linja ajrore. Frankfurti është aeroporti numër një si për lidhjen e drejtpërdrejtë Mali i Zi shënon 295, ndërsa Moldavia dhe Shqipëria ... In this first edition of the SDG Business Pioneers awards, participated 62 businesses of different fields and sizes. Every participant showed the work done to promote the 17 SDG-s approved by the United Nations. The competition between businesses took place during the SDG week in Albania. Intesa Sanpaolo Bank Albania, as part of the Intesa Sanpaolo group, promotes sustainable development as one of the main pillars of its business model. We believe that working towards a sustainable development is the foundation for a healthier economy and society and paving the way to a better future. The winners of the local competition of S. Intesa Sanpaolo Bank Albania | LinkedInBanking Intesa Sanpaolo Bank Albania, part of Intesa Sanpaolo Group, is a leading bank in the country. About us Intesa Sanpaolo Bank Albania, part of Intesa Sanpaolo Group, is a leading bank in the country that offers quality banking, financial solutions and innovative products & services to corporate clients, institutional and high-income private clients, as well as small and medium-sized businesses and individual customers. Draft dokumenti i politikes per zhvillimin e sektorit postar ne 23 orë më parë — Moldavia është në garë për t'u kualifikuar në Euro 2024 dhe ndaj Shqipërisë të premten në shtëpi kërkohet një rezultat pozitiv. Nata e dytë e Eurovision, Albina dhe familja Kelmendi ngjiten sonte në skenën e “Liverpool Arena”. Sa janë shanset për kualifikimin e Shqipërisë - Shekulli Nata e dytë e Eurovision, Albina dhe familja Kelmendi ngjiten sonte në skenën e “Liverpool Arena”. Sa janë shanset për kualifikimin e Shqipërisë × Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri“Shekulli Group” Publikuar më 11. 05. 2023 nga shekulli_admin Sonte mbahet gjysmëfinalja e dytë e festivalit “Eurovision 2023”. 16 këngë do të konkurrojnë në spektaklin e mbrëmjes së sotme të transmetuar drejtpërdrejt nga Liverpool Arena në Mbretërinë e Bashkuar, në mesin e tyre edhe Shqipëria. Reforma në Drejtësi shembull për vende të tjera, Moldavia Partnerët origjinal janë nga Serbia, Kroacia, Bosnja, Rumania, Moldavia, Shqipëria Profesionistët, të cilët po punojnë drejtpërdrejt me njerëz (psikologë ... [TRANSMETIM==] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 57 sekonda më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 16 orë më parë — Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania ... Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>>] Shqipëria Moldavia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17/06/2023 Dështon Ronela ... We thank all the colleagues for being part of this activity and we hope this will be a tradition in the years to come. +3 Në kuadrin e bashkëpunimit të shkëlqyer mes dy institucioneve, gjatë muajit tetor 2023, në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" u zhvillua një takim i ngrohtë ndërmjet Rektorit të Universitetit, Prof. Leonardo Palombi dhe Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv të Intesa Sanpaolo Bank Albania, z. Alessandro D'Oria. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17.11.2023 25 minuta më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sot, në një 2 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet ... That's My Phenotype! Silvinjo, asnjë eksperiment me formacionin anti-Moldavi. Sot, në orën 18:00, Shqipëria Jetë Shqiptare-drejtpërdrejt. 13:20 100 min. Në vazhdim. Biblioteke nga ... Aktiviteti u përdor si një platformë për të ndarë informacion mbi pozicionin aktual të Bankës në lidhje me praktikat e sigurisë së informacionit dhe perspektivën e ardhshme në këtë fushë. Z. Reglendi Xhango, Oficer i Sigurisë së Informacionit në Intesa Sanpaolo Bank Albania, Drejtues i Departamentit të Sigurisë dhe BCM, së bashku me z. Emilian Shurdhaqi, Drejtues i Zyrës së Shërbimeve të Sigurisë Kibernetike dhe BCM prezantuan informacionin mbi masat e sigurisë që çdokush mund të aplikojë në punën e tij dhe projektet e ardhshme në kuadrin e sigurisë kibernetike në Bankë. Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 Moldavia (rumanisht: Moldova), zytarisht Republika e Moldavisë, rumanisht Republica Moldova) është një vend pa dalje në det në Evropën Lindore, kufizohet nga ... ly/3SwdFAY Intesa Sanpaolo Group approved the consolidated half-yearly report as at 30 September 2023. The results for the first nine months of 2023 confirm that the Intesa Sanpaolo Group is able to generate sustainable profitability even in complex environments thanks to its well-diversified and resilient business model. Read the full article in the link: 👉https://bit. Shpresojmë të arrijmë një rezultat të mirë. Shqipëria duket se është kundërshtari më i fortë në grupin tonë, e kemi ndjerë tashmë në fushë. Gjithçka që kërkohet nga ne është të dalim në fushë dhe të tregojmë se çfarë jemi të aftë. Pas kësaj do të shohim se ku do të përfundojmë. – Ky presion që përmendët, e pengon ekipin? Po, ky është thjesht presion futbolli. Kjo ndodh kur mendoni shumë për rezultatin dhe çfarë mund të dalë prej tij në fund. A. V. E. AMBASSADORS in Albania will participate in the S. AMBASSADORS INTERNATIONAL EDITION. Participants in the local competition are students from best public high schools in Albania; in total 22 classes from 4 public high schools (High School "Sami Frasheri", High School Qemal Stafa, Ismail Qemali High School - Tirane, High School Arben Broci). The competition will conclude in 2024 with a prizegiving for the best projects. Shqipëria sot luan një nga dy “finalet” për t'u kualifikuar në 5 minuta më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, ... Kreu | Radio Televizioni Shqiptar 16 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Transmetim 15 orë më parë — Në orën 18:00, të pasdites të së premtes, “legjionarët” e ... Asambleja Parlamentare - Zyra e Këshillit të Evropës në Ndotja e ajrit/ Shqipëria dhe Moldavia kryesojnë renditjen, Tirana me cilësinë më të dobët Por ka, sigurisht, një mënyrë më të drejtpërdrejtë që djegia e ... Portugalia U17 Shqipëria U17 2022 15 nëntor 2023 TV drejtpër 17 qer 2023 — (Transmetim i drejtpërdrejtë<<))) Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17 qershor 2023 Lajmet më të reja, janë dëgjuar nga pjesëtari i ...

About

Welcome to the group! You can connect with other creators, g...

Creators

bottom of page