top of page

Pen Maker App - Community

Public·32 Creators

(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!!) Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18 nëntor 2023

3 ditë më parë — !!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 s... Kosova Kosova U17 barazon ndaj Maqedonis. ... Kosova U19 Sllovenia U19 2022 14/11/2023 24 orë më parë — U17 dhe ...

Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt falas 15 nëntor 2023 3 ditë më parë — Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt falas 15 nëntor 2023 Slovakia vs Kosovo: All the latest UEFA European Under-19 Futsal Championship ... Kombëtarja shqiptare ia doli edhe në sfidën... Shqipëria U21 e drejtuar nga trajneri Alban Bushi e nis me “këmbën e mbarë” fushatën eliminatore të Euro 2025 për grupmoshën U21. Direkt online: Zvicra-Kosova 29 korr 2023 — TRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË Dueli nis në ora 17:30 me kohën tonë, ndërsa Kosova duhet të mposhtë Sonte, Kosova ndaj/Gazeta inFokus/ Çeku për Lojërat Mesdhetare: Në Kosovë do të bëhen bashkë 26 shtete nga tri kontinente Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka folur për lajmin e... Musliu i kundërpërgjigjet Nagavcit: Ajo që duhet të përballet me ligjin jeni ju Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci gjatë një interviste në media dje ka par... Featured Igli Tare ka dhënë një intervistë për “La Gazzetta dello Sport”, ku ka folur për kampionatin italian dhe në veçanti për dy skuadrat kryesuese,... Italia ndërron trajner, por jo skemë loje, teksa edhe Luciano Spalletti duket i bindur të vijojë me rreshtimin 4-3-3 të përdorur nga Mancini, aq... Futboll Tregu veror i transferimeve vendosi rekorde historike. Sipas një raporti të publikuar nga FIFA, ka qenë sezoni i transfertave me më shumë shpenzime në... net. Lajmi është bërë i ditur nga Ministria e Drejtësisë, ku me anë të një njoftimi në rrjetin social Facebook kanë konfirmuar se kjo marrëveshje është nënshkruar nga ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu si dhe ambasardori i Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly. Kjo marrëveshje parasheh marrjen e dëshmive, komunikimin e drejtpërdrejtë në mes të organeve tona gjyqësore themelimin e grupeve te përbashkëta hetimore, si dhe ngrirjen, sekuestrimin dhe konfiskimin e të ardhurave dhe instrumenteve të krimit”, thuhet në njoftimin e kësaj ministrie. Vuçiq për objektet komunale në veri: Nuk bëhet fjalë që serbët t’ua lënë ndërtesat atyre që nuk u kanë takuar ndonjëherë Kryetari i komunës së Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq tha se ka shtyrë sëris... Mot kryesisht me diell gjatë vikendit Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se gjatë vikendit do të mb... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 11 sht 2023 — Nxitja 6 ditë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 11 sht 2023 — Nxitja e bashkëpunimit institucional ndërmjet Autoriteteve Kombëtare të Turizmit dhe ... Haxhiu: Menaxheri i rastit të 11-vjeçares nuk ishte i licencuar Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se më 13 korrik të këtij vit... 29-vjeçari nga Kosova që u kualifikua në finalen e talenteve të mëdhenj të Zvicrës: Do ta luajmë vallen e Shotës29-vjeçari nga Kosova, Eduard Markaj është duke korrur suksese të mëdha në Zvicër. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Kosova Zvicra shiko 9 sht 2023 — Kosova rrezikon dëbimin nga Zvicra, i shpëtoi jetën e një. (((sport tv##))) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt 8 shta 13 orë më parë — In ... Të dy vendet nënshkruan të martën në Prishtinë një traktat dypalësh të ndihmës juridike të ndërsjellë në çështjet penale. Kjo krijon një bazë gjithëpërfshirëse sipas ligjit ndërkombëtar për bashkëpunim në ligjin penal, njoftoi të martën Departamenti Federal i Drejtësisë dhe Policisë (FDJP), transmeton portali Shtegu. Qëllimi është promovimi dhe lehtësimi i bashkëpunimit të ndihmës juridike të ndërsjellë ndërmjet autoriteteve gjyqësore të të dy vendeve. Në veçanti, marrëveshja përcakton autoritetet qendrore në të dy vendet që shërbejnë si kontakte të drejtpërdrejta për përpunimin e kërkesave për ndihmë të ndërsjellë juridike. [Transmetim i drejtpërdrejtë##] Polonia U21 Kosova Train The Teacher Train The Teacher 14 orë më parë — 14 orë më parë Miqësorja vjen në një kohë si provë gjenerale para ndeshjeve eliminatore të Euro U-21 që do zhvillohet këtë vit. [transmetim televiziv<<<<] Rumania Kosova drejtpërdrejt live 12 sht 2023 — 19 orë më parë — 2 ditë më parë — [ONLINE-] Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të Kosova Andorra drejtpërdrejt ... Andorra Kosova drejtpërdrejt 12.10.2023 4 orë më parë 12 tet 2023 — 4 orë më parë — [FUTBOLLI-] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 23 mars 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se ...

About

Welcome to the group! You can connect with other creators, g...

Creators

bottom of page